Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man startar motorn på Nissan Murano

Starta en bil är så enkelt som att vrida om nyckeln i tändningslåset , men starta motorn på en Nissan Murano kan vara ännu enklare . Eftersom Murano inte har en traditionell nyckel som är placerad i tändningslåset och sedan vände för att starta bilen , är det tekniskt avancerade Nissan Intelligent Key används i dess ställe . Genom att helt enkelt klicka på en knapp , kan Nissan Murano motorn startas omedelbart . Instruktioner
1

Tryck på upplåsningsknappen på intelligent nyckel , även kallat fjärr keyless inresa systemet . Tryck på knappen låser upp enbart förardörren sidvagn eller tryck den två gånger för att låsa upp alla dörrar .
2

Ange bilen . Sitt bekvämt i sätet . Se till att dina fötter nå pedalerna tillräckligt utan att anstränga eller sträcka på benen eller fötterna .
3

Starta motorn . Med foten tryckte försiktigt på bromspedalen , trycker tändningslåset Start /Stopp -knapp placerad nära den nedre högra sidan av rattstången . Start /Stopp -knappen är placerad i en liknande position som den viktigaste tändningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148735.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.