Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Beskrivning för hur man fastställer en ordentlig stolsjustering för Driver

Rätt stolsjustering är viktigt för de långa drivar. Körning är bekvämt viktig och främjar förarens säkerhet på lång, eller ens kort, roadtrips. Kör längre sträckor kan vara obehagligt efter som fastnat bakom ratten för flera hundra miles på en gång. Fordonen tillverkas som är mer lämpade för långdistansflygningar med svankstöd och fast dämpning för att hålla ryggen rak och samtidigt hålla fokus på vägen. Att hålla sitsen justeras i rätt läge kan lindra smärta och obehag även i de mest obekväma av fordon. Instruktioner
fötter och ben
1

skjut stolen tillräckligt långt från hjulet där fötterna kan röra pedalerna bekvämt. Fötterna ska kunna pressas plant mot pedalerna.
2

Försäkra ditt lår är avslappnad och all rörelse är i fötterna. Sitsen är för långt tillbaka om du måste flytta dina lår för att driva pedalerna.
3

Se knäna har en svag böj i dem.
4

Kontrollera att dina ben har gott om utrymme att röra sig bekvämt utan att slå i ratten. Detta kommer också att hjälpa till att lindra tryckpunkter och se blodet cirkulerar. Addera rygg och nacke
5

Se dina axlar vidrör sätet. Detta kommer att säkerställa ryggraden stöds i händelse av en olycka.
6

Håll ned undangömt i böjen av sätet. Detta kommer att säkerställa den nedre delen av ryggen är rak och passar in i sätet.
7

Center huvudstödet till skallbasen. Detta kommer att bidra till att förhindra whiplash i händelse av en olycka. Placera ditt huvud så nära nackstödet som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149466.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.