Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur fickparkera en 95 Impala SS

fickparkering anses vara en av de knepigaste manövrar av konventionell körning. Fickparkering med en fyradörrars sedan som 1995 Chevrolet Impala SS kan vara ännu svårare än fickparkering ett mindre fordon och kan kräva mer utrymme innan. Den '95 Impala SS är en automatisk, så att byta växel när fickparkering är enklare än att använda en bil med manuell växellåda. Fickparkering används vanligen vid parkering på den sida av gatan bredvid en trottoarkant. Instruktioner
1

Hitta ett tillräckligt stort utrymme på sidan av vägen för att du säkert börja fickparkera. Om du inte känner för en plats är stor nog, kör tills du hittar en du trivs försöker att parkera i. '95 Impala SS är en lång bil, och du ska hitta en plats flera meter längre.

2

Kontrollera dina speglar innan den saktar ner och signalering mot det utrymme där du vill att fickparkera. Om någon bakom dig börjar komma för nära när du börjar parkering, stanna i din position bredvid platsen och fortsätta signalering mot det.
3

Rikta ditt fordon parallellt och 2 eller 3 meter bort från fordonet framför det utrymme du vill parkera i. Också vara säker på att din stötfångaren är 2 eller 3 meter bakom den andra bilen. Var noga med att inte vara så nära att du kan skrapa det andra fordonet.
4

Kontrollera om det finns någon trafik bakom dig, och förvandla din ratt hela vägen till höger. Detta kommer att bli början på "S" formad sväng du ska utföra för att fickparkera.
5

Flytta in i utrymmet genom att långsamt släppa din broms, ständigt kontrollera framför och runt bilen för att vara säker på att du inte kommer att träffa bilen du parkering bakom. Håll tillräckligt långt bort från den bakre stötfångaren på den andra bilen. Fortsätt tills den bakre delen av bilen är oftast in i utrymmet. Om du träffar trottoaren, helt enkelt dra fram några meter och påbörja nästa steg.
6

Flytta ratten till vänster som du börjar att backa helt i rymden. Fortsätt att kolla runt din bil, och se till att inte vända så långt att du träffade bilen bakom dig. Gör så tills du är helt i rymden.
7

Flytta din bil till enheten och flytta ratten åt höger, mot trottoarkanten. Dra framåt och räta ut din bil så att du är parallella med och inom en fot trottoarkanten. Vänd dina hjul från trottoarkanten innan bilen till parken. Om du befinner dig i en situation där du inte kan räta ut bilen bredvid trottoaren, dra sig ur utrymmet och försök igen från steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148907.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.