Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur göra din bil Däck Spin

Spinning bildäck är inte bara något som görs av tonåringar kör pappas sportbil för första gången. Spinning däcken på en bil som faktiskt görs av professionella dra förare och andra tävlingsförare att värma gummit på däcken. Varma gummi fastnar på ytan av vägen /spåret och ger bättre grepp i början av ett lopp. Lär dig hur du gör dina bildäck snurra för att få dina däck klibbiga och klar för Traction. Instruktioner
manuell bil
1

Sätt bilen i friläge, och ställ in nödbromsen. Placera din vänstra foten på kopplingspedalen och din högra fot nära gaspedalen.
2

Tryck kopplingen ner helt med din vänstra fot, och satte bilen i första växeln. Tryck på gaspedalen långsamt, se till nödbromsen arbetar för att hålla bilen stilla.
3

Tryck gasen ner tills du ser rök från däcken. Detta innebär att däcken snurrar mycket snabbt. Håll denna position tills du är redo att sluta. Kontrollera varvräknare för att se till att indikatorn nålen inte når limiter nivå, vilket bör anges med en röd linje eller varumärke. Addera Automatic Car
4

Stop bilen, och ställa nödbromsen. Placera din vänstra fot på bromspedalen och din högra fot nära gaspedalen.
5

Sätt bilen i Drive, men tryck på bromspedalen i golvet med din vänstra fot så bilen spelar ingen t flytta.
6

Tryck gaspedalen ner med höger fot tills du märker rök från däcken. Detta innebär att däcken fortfarande snurrar. Håll bromsen pressas mot golvet så att bilen inte rör sig. Gör detta tills du är redo att sluta, men se till att indikatorn nålen på varvräknare förblir under den röda linjen /markeringen. Om nålen kommer nära till märket, låt bort av gasen för en sekund och tryck sedan på den igen. Däcken kommer inte sluta snurra, men kan sakta ner en stund.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148053.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.