Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Biluthyrning Process

Om du funderar på att resa över hela landet eller bara behöver en bil medan din är i butiken finner alla sig i behov av en hyrbil vid något tillfälle. Men hyra en bil kan vara en förvirrande strävan, med en massa pappersarbete och obekant terminologi. Med lite förberedelser, men du kan snart vara cruising motorvägen i din dröm bil. Instruktioner
1

Bestäm ditt fordon behöver. Nästan varje typ av fordon kan hyras, men att veta exakt vad du behöver kommer att spara tid och pengar. En familj på fyra personer reser för en vecka förmodligen inte borde hyra en sportbil. Vilken typ av fordon du hyr kommer också att avgöra hur mycket du betalar per dag, med större fordon vanligtvis kostar mer än kompakta och kära.
2

Handla alternativ. Beroende på biluthyraren och sina resplaner, kan priser variera. De flesta företag tar på ett av fyra sätt: en dagskurs plus en avgift per mil, en dagskurs som innehåller några fria miles per dag, en dagskurs med obegränsad körsträcka, samt en kurs som har fri körsträcka om fordonet hyrs ut för en längre tid. Använda Internet för att jämföra priser i förväg kommer att spara pengar.
3

Överväg andra kostnader. Skatter kommer att debiteras och läggas till i räkningen. Skatter varierar från staten och kan vara upp till 30 procent för internationella hyror. Var noga med att ringa i förväg och fråga vad skattesatsen kommer att debiteras. En extra avgift tas ofta ut om ett fordon lämnas på en annan plats än den hyrdes på. En annan kostnad att överväga är bensin. De flesta företag ger dig en full tank när du hyr bil och förväntar att bilen återlämnas med full tank eller att de tar betalt extra.
4

Utvärdera ditt försäkringsskydd. När du hyr en bil, kör du något som inte är ditt men är värda tiotusentals dollar. Det finns massor av försäkringar alternativ som företagen kommer att försöka sälja dig, så det är bäst att veta i förväg vad din personliga försäkring täcker och vad den inte.
5

besiktiga fordonet innan undertecknandet av pappersarbete. Du kommer att vara ansvarig för allt som händer med bilen, så se till att kontrollera fordonet med säljare, och leta efter stötar, defekter eller andra skador. Säljaren bör göra anteckningar om alla redan existerande skador så att du inte kommer att hållas ansvariga.
6

Kör säkert. Att köra en ny bil tar mer koncentration eftersom allt från bromsarna till styrningen är annorlunda än den bil du är van att köra. Justera alla speglar och se till att du vet var alla reglage före körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148684.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.