Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Skillnad mellan Cykel & Motor Vehicle

Uniform Vehicle Code ger cyklar rätt att fungera som ett fordon på en väg, om inte annat anges. En cyklist har samma rättigheter och skyldigheter som alla motorfordon. Förutsägbarhet

trafik lagar finns för att göra andra fordon beteende förutsägbart. Både cyklister och bilister ska följa trafikreglerna för att garantera säkerheten.
Cykelvägar och trottoarer

Fotgängare inte följer trafikreglerna och ofta stoppa eller vända utan förvarning. Det är säkrare för både cyklister och fotgängare om cyklar reser i väg.
Prioritet

Lagen definierar vem som har förkörsrätt. Ett fordon har inte prioriterat eftersom det är större eller snabbare.
Hastighet

En cykel kan resa på över fyrtio miles per timme. Vid svarvning, se till att du lämnar tillräckligt med utrymme för en annalkande cyklist att reagera. Addera Varför Cyklister inte följer lagen

I en perfekt värld, en cyklist kunde följa alla trafikregler. Ibland, bromsning och vägförhållanden hindrar en cyklist från avlägsna händerna från styret för att signalera. Balans och fart gör det svårt för en cyklist att stoppa och starta som en bil på ljus. Även om de inte har rätt att göra så, för säkerhets skull, vara medveten om att enskilda cyklister ibland väljer att ignorera lagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148166.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.