Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en Mercedes-Benz integrerade telefonen

En standardfunktion i alla Mercedes-Benz fordon är Bluetooth-funktionen, vilket är en hands-free telefon system som gör att du kan använda telefonen utan att någonsin ta bort den från din handväska eller ficka . Varje Bluetooth-telefon kommer att ansluta till din Mercedes-Benz fordon, vilket ger dig extra säkerhet för att inte använda händerna när du pratar och kör. Dina samtal görs och tas emot med hjälp av en knapp på ratten. Röster hörs genom din Mercedes högtalare. Instruktioner
Ringa handsfree-samtal
1

Ring ett samtal på den Bluetooth-anslutna telefonen genom att trycka på "Talk"-knappen på ratten. Dina Mercedes kommer då att säga, "Telefon".
2

Berätta dina Mercedes som att ringa från din mobiltelefons telefonbok. Till exempel, om du vill ringa din mamma och hon finns med i din mobiltelefon som "Mamma," säga högt, "Call mamma." Om din mamma har flera telefonnummer angivna siffror, kommer bilen att fråga dig om du vill ringa mamma på hennes mobil, hemma eller på jobbet. För att eliminera den extra snacket, bara säga, "Call mamma på cellen," redan från början.
3

Lyssna när bilen säger, "Calling Mom på cellen," och vänta tills din mamma plockar upp telefonen eller lämna henne ett röstmeddelande. Du kan också ringa upp nummer som inte nämns i telefonboken genom att ge din bil med telefonnummer att ringa. Till exempel, säg, "Call 555-555-5555," och bilen kommer att ringa det nummer du dikterade.
4

Avsluta samtalet genom att trycka ner "Talk"-knappen på ratten. Addera svara på telefonsamtal handsfree
5

svara på inkommande samtal genom att först titta på din radio skärmen för att se vem som ringer. Din nummerpresentation blinkar namn och /eller nummer som ringer på skärmen.
6

Tryck på "Talk"-knappen på ratten för att svara i telefonen.
7

Tryck och håll nere "Talk"-knappen på ratten för att ignorera samtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148891.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.