Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Stab Bar på en traktor

krängningshämmare på en traktor är att förhindra de nedre lyftarmarna från vajande från sida till sida. Stegfötter ansluter till båda sidor av den bakre axeln och till bollen kontakter i båda ändar av de nedre lyftarmarna. Stegfötter används mest med redskap såsom kultivatorer, roterande filar, plogar, post-håls grävare och andra bilagor som svajar fram och tillbaka medan traktorn är i rörelse. Om stegfötter inte används, kan svängningsrörelsen av redskapet skada bakdäcken. Saker du behöver
Traktor genomföra
1/2-tums spärrnyckel
1/2-tums enhet socket uppsättning
Krängningshämmare
Visa fler instruktioner

1

Haka trepunktslyft av traktorn till ett redskap. Anslut båda nedre lyftarmarna och den övre krängningshämmare till redskapet. Använd en låspinne för att säkra de undre lyftarmarna och krängningshämmare av traktorn till redskapet.
2

Ta bort en av de lägre, bakskärm bultar med en spärr och en socket. Haka framsidan utav krängningshämmaren till hålet i den nedre fender bulten. Skruva fast en bult genom änden av krängningshämmaren och in i fender. Dra åt skruven med Ratchet och uttag. Montera framför den andra krängningshämmare till den andra fender på samma sätt.
3

Anslut ändarna på båda krängningshämmare på baksidan av de nedre lyftarmarna. Säkra stegfötter till lyftarmarna med en låssprint.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149465.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.