Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Dra bilar med en bogserlina Strap

Om din bil gått sönder, bogsera remmar är ett bra alternativ till att ringa en bärgningsbil om du bara har en kort väg att färdas. Bogsera remmar varierar i kvalitet, men är i allmänhet gjorda av tunga vävt material och har en metall krok i varje ände. Krokarna är fäst vid ramen på alla fordon, vanligtvis från ledningen bilens bakre änden till den främre av bilen dras. Bogsera remmar är en säker och enkel bogsering lösning när det används på rätt sätt. Saker du behöver
Tow
rem
Visa fler instruktioner
1

Fäst metall krokar för bogsera rem till de två bilar. De flesta moderna bilar har en utformad monteringskrok under bilen speciellt för bogsera remmar. Dessa metall öglor är oftast knutna till bilens ram under den främre och bakre stötfångare, nära centrum av bilen.
2

Förbered att bogsera bilen. Varje förare ska sätta sig bakom ratten i sin bil. Föraren i den dragna bilen bör vrid tändningsnyckeln till läge på så hans ratten inte kommer att låsa upp. Båda förarna ska vända sina varningsblinkers på.
3

Accelerera långsamt tills slack från bogsera remmen tas bort. Blyet Föraren bör undvika plötsliga starter och stopp, och kör i högst 30 miles per timme i höger körfält. Föraren i den dragna bilen bör styra sin bil och bromsar vid lämpliga tidpunkter.
4

Park bilarna så att det finns slack i släptåg remmen. Stäng av både bilar och ta bort bogsera rem från båda fordonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148985.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.