Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en IH 304

The International Harvester Scout med IH 304 kubik-tums V8 kan dra en släpvagn när rätt utrustad. Detta inkluderar en dragkrok och kablaget. Department of Transportation kräver att alla vagnar för att ha ett grundläggande system för broms, markör och signal lampor. Att bogsera säkert, dubbelkolla att din släpets lampor är i drift före varje resa. Arbeta inom tillverkningen är dragkapacitet är också viktigt eftersom vikten på släpvagnen minskar fordonets inbromsning och kurvtagning egenskaper. Den maximala vikt du ska bogsera anges i bruksanvisningen. Instruktioner
en

Bestäm släpets massa plus vikten av den last det kommer att bära. Vikten av släpvagnen ligger på en märkplåt fäst dess ram. Denna kombinerade massan måste vara mindre då dragkapacitet på din Scout för en säker resa. Kapaciteten i din Scout kommer att variera beroende på årsmodell och accessoarer.
2

Anslut släpets koppling till bilens dragkrok genom att sänka den. Lås kopplingen på plats genom att sänka spärren och låsning med en saxpinne genom handtaget.
3

Fäst släpets vänstra kedjan till hitch högra sida och den högra kedjan till vänster . De korsade kedjorna är avsedda att fånga släpets tungan i sällsynta fall blir det frigöras från fordonet.
4

Skjut släpets kabelhärvan till bilens elektriska mottagare.
5 < p> Gå runt bilen och släpet för att dubbelkolla anslutningarna och att släpets lampor fungerar.
6

köra långsammare än vanligt för att kompensera för den minskade bromssträckan. När du byter körfält, kom ihåg att du behöver ytterligare utrymme för längden på släpet. Långsammare
7

Corner, gör bredare varv, för att kompensera för det faktum att släpet tenderar att skära insidan av hörnen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149423.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.