Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör 45-Degree Parkering

Parkera din bil på en 45-graders vinkel är lättare än parallellt, bromsa eller 90-graders vinkel parkering, och är den första stilen av parkering du måste behärska innan du flyttar till svårare parkeringsmanövrer . Om du bara lära sig att köra, kanske du hittar den här grundläggande körförmågan svårt. Tack och lov, med lite övning och vägledning finns det inget som hindrar dig från att kunna vinkla parkera din bil. Instruktioner
1

Hitta en tom 45 graders rymdvinkel parkering. Se till att det finns tillräckligt med utrymme att manövrera bilen i den. Om en annan bil parkerad över en av de parkeringsplatser linjer, sök efter en annan plats. Långsam till en krypfart
2

och använda bilens blinkers för att visa andra bilar och fotgängare som du planerar att park. Addera 3

behålla så mycket utrymme som möjligt mellan sig själv och de andra parkerade bilar innan du slår in den 45-graders vinkel parkeringsplats. Detta hjälper dig att undvika att kollidera med andra parkerade bilar och ger dig utrymme att korrigera din parkering om det behövs.
4

Styr din bil sakta in i utrymmet när bilens dörrar har nått den första parkeringsplats raden. Håll foten på bromsen och ständigt kontrollera att din front, sidor och baksida för att se till att du håller ett säkert avstånd från parkerade bilar, bilar, cyklister och fotgängare.
5

Räta din bil när du är halvvägs in i 45 graders vinkel parkeringsplats. Kör på en genomsökning och hålla ett jämnt avstånd mellan de två parkeringsplatser linjer som du fortsätter in i parkeringsplats.
6

Stanna bilen med ungefär en fot från trottoarkanten, vägg eller parkerad bil framför dig. Se till att du är parkerade utanför vägen och inte blockerar trafikflödet.
7

Sätt bilen till parken och satte på handbromsen vid behov.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149424.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.