Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Korrekt hållning vid körning

Förare kan drabbas av benet och ryggsmärtor under körning . Ibland orsakas av orörlighet körning , men ibland är det orsakas av att föraren inte använder korrekt hållning för att sitta i bilen . Vinkeln på knäna

Föraren ska sitta med knäna nivå med höfterna . Vissa bilar kan förarsätet för att höja och sänka för korrekt positionering , utan denna funktion , kan en förare vill sitta på en liten kudde eller plats ett svankstöd bakom korsryggen . Förarens knän ska kunna böja på ungefär en 130 ° vinkel .
Avstånd för ratt och pedaler

Förarstolen ska inte vara så nära ratten att föraren skulle vara i fara om krockkuddar skulle blåsa . Förarens bröstkorg bör vara cirka tio inches bort från ratten . Om du har en bil med en tilt ratt , tar sig tid att positionera den till en behaglig nivå och vinkel .
Andra tips för korrekt position under körning
< p > Om du behöver botten av sätet närmare att kunna nå pedalerna tillräckligt , luta stolen något bakåt . Om du gör det också minskar effekten på kroppen av den konstanta av bilens vibrationer . Se till toppen av nackstödet mellan ögonhöjd och toppen av huvudet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148651.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.