Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Ace ett körprov

Att ta körkort kan vara en nervpåfrestande upplevelse, särskilt för unga förare. Att vara väl förberedd när du sätter dig bakom ratten kan gå långt för att lindra testet dagars nervositet. Följ dessa enkla steg och du kommer att vara bättre förberedda för ditt körprov. Du ska också bygga de kunskaper du behöver för en livstid av säker körning. Men vänta inte till sista minuten för att göra sig redo för test. Det tar tid och massor av övning för att bli en skicklig och säker förare. Saker du behöver
Bilister manualAutomobileCones eller plasthinkar
Visa fler instruktioner
1

Få en körkortstillstånd. Detta ger dig möjlighet att juridiskt driva ett fordon så länge som en licensierad förare följer dig. Du måste klara ett skriftligt prov för att få ett tillstånd.
2

övningsköra när du kan. När du börjar träna, gör det under optimala körförhållanden, på enkla vägar. Så småningom kommer du att behöva övningsköra under mer krävande förhållanden, t.ex. på våta vägar eller på en Interstate. Även om du inte kommer att ta din provkörning under dessa förhållanden, kan denna typ av praxis att ge dig förtroende.
3

Simulera parkeringsplatser situationer. Öva parkering tills du har bemästrat det. Din väg test kan kräva att du ska fickparkera och att backa in på en parkeringsplats utan att träffa kottar. Du kan träna med plasthinkar, vilket kommer att fungera lika bra som koner utan att skada din bil om du träffar en hink. Leta efter en tom parkeringsplats, ställa in hinkar och praktik.
4

uppmärksam på de små sakerna. När du kör, spänna fast säkerhetsbältet innan du startar bilen. Kontrollera alltid din backspegel innan du backar ut. Använd dina skygglappar för att göra en sväng, även om ingen är bakom dig. En liten sak som att glömma att kolla din backspegeln kan förvandlas till en stor sak under ett körprov.
5

Ta en säker körning klass. Ibland kan en nervös förare kan prestera bättre med en objektiv instruktör än med en förälder eller släkting. Privata företag och många gymnasieskolor erbjuder klasser. En klass innehåller en föreläsning och förarbeteende. Även vissa stater kräver 16-åringar att ta en drivande klass innan erhålla en licens.
6

Granska din förarens handbok för viktig information om trafikreglerna. Kontrollera att se till att du har all rätt pappersarbete och har uppfyllt alla krav så att du kan ta förarprovet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148006.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.