Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Jag behöver installera nya plattor på baksidan av bilen där hålen är för stora

registreringsskyltar måste installeras på baksidan av de flesta bilar så att polisen kan identifiera fordon om de behöver för att dra dem över och vet vem som är köra bil eller vem den är registrerad på. Ibland hålen i den bakre delen av bilen, där registreringsskylten är tänkt att installeras, är för stora. Dock kommer registreringsskylten måste fortfarande placeras här, eftersom det finns lampor inbyggda i stötfångare av bilar som gör att registreringsskylt för att vara synliga på natten. Däremot kan en registreringsskylt fortfarande fästas, även om hålen i stötfångaren är för stora. Saker du behöver
Drill
bit metall drill
Större nötter
Större bultar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett stor metall skruv och mutter som kommer passa perfekt i hålet på baksidan av bilens stötfångare. Köp minst två av varje av dessa.
2

Borra ett större hål i registreringsskylten, så att denna större skruv och mutter passar genom hålet tätt. Detta kommer att kräva en borrmaskin och en tunga borrkrona avsedd för att borra hål i metall. Fäst registreringsskylten i ett skruvstäd eller mellan två strukturer så att du går vidare till den genom hålet i toppen av registreringsskylten utan att det rör sig. Sätt större skruv och mutter genom de nya hålen registreringsskylt för att se till att de passar.
3

Fäst registreringsskylten med nya hål och större bultar på baksidan stötfångaren på bilen. Nå upp i bilens stötfångare, bifoga en mutter till den större bulten och håll den med en skiftnyckel samtidigt som du skruvar skruven hårt från registreringsskylten sidan. Se till att dessa båda åtdragna ner och registreringsskylten inte rör sig när du kör bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149118.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.