Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en automattvätt i Snow

Driving faror kan vara allt från dåligt väglag för hårt väder och fordon som inte har varit korrekt servad. Även en förare inte kan styra de två första farorna, kan han styra hur förberedd sitt fordon är att köra i snön. Han kan också lära sig att bättre kontrollera sin bil på isiga vägar. Om du har en automatisk bil, kan du följa några viktiga tips som gör körning i snö lite enklare. Instruktioner
1

Har din bil servas innan vintern börjar. Begär förebyggande underhåll och har batteri, vindrutetorkarna och kontrollerade däck.
2

Kör den automatiska bilen långsamt, ett lätt tryck på bromspedalen. Om bilen är utrustad med låsningsfria bromsar, kommer det låsningsfria bromssystemet tillåter dig att återfå styranordningen om bromsen misslyckas.
3

Lär dig att få ut av en sladd . Om din automattvätt förlorar kontrollen och börjar snurra eller sladda över ett ark av is, ta bort foten från både broms-och gas. Medan instinkt kan uppmana dig att trycka ner bromspedalen, kommer detta göra att bilen snurra snabbare och att du förlorar kontrollen över bilen. Istället, vrid ratten mot den riktning bilen snurrar och vänta tills bilen saktar att återta kontrollen över fordonet.
4

Använd defensiva tekniker körning och hålla ett säkert avstånd till andra fordon på väg. Kör alltid 5 och 10 miles per timme långsammare än den rekommenderade hastighetsgränsen och börja bromsa minst 200 meter innan närmar ett trafikljus som övergår från gult till rött eller när man närmar sig en stoppskylt. Det är bättre att köra igenom ett gult ljus som förändras än att trycka hårt på bromspedalen och eventuellt skicka bilen utom kontroll.
5

Gain kontroll av fordonet, om det börjar slira eller fortsätta gå medan stoppas. Sätt en automatisk bil i neutralläge. Detta gör att du kan återta kontrollen och tryck ut den hala vägavsnitt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148021.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.