Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bekämpa internationell fortkörningsböter

Fortkörning biljetter utfärdas för att köra över en skyltad hastighet på en viss plats. Vid körning i en internationell plats, observera hastighetsgränser är fortfarande viktig eftersom det är möjligt att få en internationell fortkörningsböter. När detta inträffar, har du valet att antingen kämpa biljetten eller acceptera skuld och betala biljetten. Instruktioner
1

uppmärksam på scenen när den dras över. Notera var officeren säger att bilen gick för fort, där bilen stannade, väderförhållanden och all annan information som finns tillgänglig vid den tidpunkten. Notera eventuella passagerare som befinner sig i bilen.
2

Undvik erkänna skuld till den tjänsteman som utfärdar biljetten. Om du tillfrågas om din körhastighet, antingen inte svarar, ger ett "jag vet inte" eller säger, "Jag körde skyltad hastighet." Erkänna skuld till biljetten emittenten säger domstolen att biljetten ges rättvist.
3

Plead "icke skyldig". Undvik att betala böterna och följ anvisningarna på biljetten för en inte skyldig vädjan. Anvisningar för pläderar inte skyldigt kommer att variera för varje land och domstolsväsendet.
4

anlita en advokat om det behövs. Advokater är nödvändigt när biljetten ingår både fortkörning och andra avgifter som rattfylleri eller droganvändning. En advokat är inte alltid nödvändigt för enkel fortkörning om det inte finns kommunikationsproblem vid hovet.
5

Visa upp till domstol i tid. I många fall kommer att visa upp på den bestämda tiden resultera i att vinna fallet eftersom officeren som utfärdat biljetten kanske inte i domstol. Åberopa "icke skyldig", ge bevis såsom vittnesmål eller iakttagelser av biljetten och påpeka eventuella inkonsekvenser på biljetten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148967.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.