Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Drift ett All-Wheel-Drive Car

Drifting ett fordon används i rally racing som en effektiv metod för att navigera ett hörn. Föraren förlorar avsiktligt dragkraft av bakhjulen i en glidande rörelse och styr fordonet genom svängen med en kombination av disk-styrning och gasreglage. Resultatet av denna teknik är högre exit hastighet ut ur kurvor och snabbare varvtider. I slutet av 1980-talet skapade den japanska sporten drifting, som omfattade dessa tekniker. Saker du behöver
Race track
Pylons
Visa fler instruktioner
1

Hitta en stor del av trottoaren på en sluten racerbana. Du vill vara säker på att när du förlorar kontrollen över bilen, kommer det att finnas något att slå.
2

Konfigurera pyloner för att bilda en 90-graders hörn med gott om utrymme mellan pylonerna. Storleken på hörnet kan variera beroende på längden på din bil. En bra utgångspunkt skulle vara ungefär 30 meter mellan pylonerna.
3

Kör bilen mot hörnet vid omkring 25 till 30 mph. När du närmar dig hörnet, vrid bilen mot apex. Spetsen är poängen bilen kommer att passera när det är närmast kurvans insida. Denna punkt är också känd som "klippning punkten."
4

Precis innan du når toppen, dra åt parkeringsbromsen att bryta bilens dragkraft lös och börja ett bildspel. Lossa parkeringsbromsen.
5

Counter-styra fordonet och ge full gas för att snurra alla fyra däcken genom hörnet. Counter-styrning vänder fordonets hjulet i motsatt riktning som du tänker gå. Detta kommer att hjälpa dig att behålla kontrollen över fordonet genom hörnet.
6

styra fordonet i den riktning du vill gå när du lämnar hörnet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149294.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.