Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Pass ett körtillstånd Exam

Förarens tillstånd utfärdas av respektive statens avdelning för motorfordon. Krav för att erhålla ett tillstånd kommer att variera något från staten. Typiskt att de inkluderar ålderskrav, utbildningskrav, skriftliga tentamina på statens körning lagar och körskicklighet testning. Du måste veta din statens särskilda lagar och krav för att klara testet. Mest statens ha ytterligare krav och restriktioner för förare under 18 år. Instruktioner
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon för särskilda Körkortsprogram krav i ditt tillstånd. Information kan hittas på de flesta utrikesdepartementet av motorfordon eller allmän säkerhet webbplatserna, på din lokala byrå för motorfordon kontor eller via telefon.
2

Delta i ett statligt godkänd körskola. Körskolor är en kombination av klassrumsundervisning och bakom ratten utbildning. Driving lagar, vägmärken, säkerhet, fordon drift och underhåll är några av de ämnen som behandlas. De flesta stater kräver närvaro för förare under 18 år eller om förnyelse av ett återkallat körkort.
3

Studera körkort handbok utfärdat av din statens avdelning för motorfordon. Handboken kommer att förklara körning lagar, trafik betydelser underteckna, kör krav, fysiska och psykiska krav, körsäkerheten, trafiksignaler, och hur man reagerar i vissa situationer såsom stoppade skolbussar, processioner begravning och rondeller.
4

Följ alla körning lagar när du tar din provkörning. Var säker på att komma till ett fullständigt stopp vid stoppskyltar, köra inom den angivna hastighetsbegränsningen, hålla en säker distans mellan sig själv och andra fordon, lyd alla trafikskyltar och signaler och tala respektfullt till examinator.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149346.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.