Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man undviker en trafikstockning

För pendlare, trafikstockningar är ärkefiende. Det finns inget elände riktigt som att sitta fast i trafiken i timmar, försöker göra din väg hem. Så, om du har att köra till och från jobbet varje dag, är det viktigt att du lär dig att undvika trafikstockningar. Dessa godbitar kommer inte bara att spara tid, men tålamod också. Instruktioner
1

Hitta en alternativ rutt. Motorvägen är inte alltid det snabbaste sättet att ta sig från punkt A till punkt B. Forskning på området och kolla online-kartor för att se om du kan hitta en kortare väg till jobbet. Ofta, ytan gatorna flyta smidigt under rusningstid och kan raka bort en betydande del av din enhet tid.
2

Bo på tillfartsvägen. Om du vill undvika en trafikstockning, försöka vistas på tillfartsvägarna under rusningstid. När alla försöker sitt bästa för att komma på motorvägen, ibland det smartaste du kan göra är att få bort.
3

Ändra ditt arbetsschema. Majoriteten av befolkningen arbetar 8-5, vilket innebär att majoriteten av trafikstockningar hända runt 7 och 6. Så om du vill undvika en trafikstockning, prata med din chef om att komma in tidigt eller lämnar senare. De flesta kommer inte ihåg schemat förändring, och lämnar bara 30 minuter tidigare än normalt kan klippa en timme av din pendla tid.
4

Drive hastighetsgränsen. Om alla körde hastighetsgränsen och slutade sölar runt, skulle trafikstockningar vara ett minne blott. Så gör din del och kör ansvarsfullt.
5

veta vad som händer framöver. Lyssna på radio eller titta på nyheterna innan de lämnar för arbete, så att du kan hålla jämna steg med trafiksituationen. Om du vet att det finns en trafikstockning pågår, undvika att lämna huset tills problemet har åtgärdats.
6

Telecommute. Det enda säkra sättet att undvika en trafikstockning är att sluta pendla alla tillsammans. Många företag erbjuder nu sina anställda möjlighet att jobba, vilket eliminerar trafiken huvudvärk i samband med att få att fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147858.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.