Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur bli av Tailgaters

Tailgaters är inte bara irriterande , och kan sätta dig i fara med sin aggressiva körning . Låt inte tailgaters gör dig arg , eftersom det finns säkra sätt att bli av med dem . Följ dessa råd för att ta ansvar , skydda dig själv och bli av tailgaters innan en olycka inträffar . Instruktioner
1

Tillåt extra utrymme framför dig och nästa fordon . Detta kommer att ge dig extra bromsa eller stoppa tiden för att hålla tailgater från att träffa dig .
2

Sakta något så att du reser lite under hastighetsgränsen . Detta kommer att uppmuntra tailgaters att passera dig eftersom det gör det lättare för dem att komma runt dig på kortare tid . Om de fortfarande inte passera , dra in en långsammare bana eller vid sidan av vägen .
3

Pass och köra om bilen framför dig att komma bort från tailgaters . < br >
4

Välj en bil för att följa dig på långa resor . Om du kör om andra bilar , bara få framför bilar du märker lämnar goda luckor mellan sig själva och nästa bil . Aldrig få framför bilar som lämnar små luckor . När du hittar en bra bil att vara framför , försök att stanna framför den hela resan , om du kan .
5

Få av vägen och ta en måltid eller shopping rast . Detta gör det möjligt tailgatersna att komma så långt före att de inte kommer att bry dig för resten av resan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148070.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.