Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en GM Crossover

Körning med släpvagn med din GM crossover kan vara en angenäm upplevelse om du bor inom gränserna för ditt fordon. En crossover har funktionaliteten i en SUV och köregenskaper en bil. Denna kombination är perfekt för körning med släpvagn, förutsatt att du har kunskapen att koppla ihop saker på rätt sätt. Med lite försiktighet och rätt storlek trailer du kan vara på väg med din familj på nolltid. Instruktioner
1

Öppna din instruktionsbok och hitta max släpvagnsvikt för din bil. Denna information kan normalt hittas under "kapacitet" avsnittet. Se till att ta hänsyn till din specifika motorstorlek.
2

titt på trailern data plattan och anteckna dess brutto släpvagnsvikt (GTW). Din crossoverns dragkapacitet måste vara större än GTW för en säker resa. Addera 3

Fäst trailern till fordonet genom att sänka släpets koppling på bilens dragkrok. Se till att Hitch s boll storlek är lika med mottagarens storlek. Denna information kommer att skrivas ut på bollen och på kopplet.
4

Lås kopplingen på plats med låset och satte ett skumt stiftet genom spärren.
5

Anslut släpets kedjorna i ett korsande mönster till bilens dragkrok eller ram.
6

Anslut trailerns elektriska anslutningen till bilens strömförsörjning. Med hjälp av en andra person, kontrollera att lamporna är fullt fungerande, eftersom de är skyldiga enligt lag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149213.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.