Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Hyr en bil med kontanter

Många bil - uthyrningsföretag tillåter inte sina kunder att hyra bilar med kontanter eller bankkort , dock denna trend förändras . Till exempel , gör budget tillåter kunderna att använda pengar för att hyra ut sina bilar , men kunderna måste fylla i ytterligare blanketter och ge ytterligare information innan så sker. Rent- a - Wreck är ett annat företag som accepterar kontanter på vissa , men inte alla , platser . Instruktioner
1

Ring bil - biluthyrningsfirmor i din position eller din destination och fråga om de accepterar kontanter . Som ett första steg , måste du hitta en uthyrare som kommer att acceptera kontanter , inte alla av dem gör . Som av Augusti 2009, Budget och Rent- a - Wreck är två som accepterar kontanter på olika platser .
2

Följ bolagets behov att hyra en bil med kontanter . Till exempel , på Budget du måste ringa (866) 371-4978 minst fyra till sex veckor innan du hyr bilen för att se om du är kvalificerad för att hyra en bil från Budget genom att betala kontant .
3

förse företaget med några kontanter eller pengar beställer krävs för att reservera din hyrbil . Detta kommer att variera från företag till företag . Vid Budget , måste du lämna en $ 15 insättning betalas med check eller postanvisning .
4

Anländer till bil - uthyrare och upphandla erforderliga kontanter . Var beredd att hoppa igenom några tunnband , though . Företaget får köra en kreditkontroll på dig eller att du måste lämna en stor insättning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148156.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.