Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Torkararmen Typer

En torkararmen eller en vindrutetorkare, även kallad en vindrutetorkare, är en utrustning som används för att torka smutspartiklar, regn och snö från vindrutan på en bil. Att vara ett rättsligt krav, är nästan alla motorfordon utrustade med torkararmarna - inklusive vattenskotrar, flygplan och tåg. De flesta bilar kommer med standardiserade vindrutetorkare, bestående av en arm som svänger i ena änden och en lång gummiband fäst med den andra. Armarna att vindrutan rengöras så att säkrare, obehindrad visning under körning eller rörelser. Side Stift Typ Wiper Arm

En universell sidstiftet typ torkararmen ersätter den standardiserade vindrutetorkare på en bil. Den har en fästanordning som gör det möjligt att låsa in sidstiftet av en vindruta, som gör det möjligt att fungera. Den sidstiftet typ av torkararmen kommer med en ram gångjärn, stift, kvarhållningsflikar, själva armen och grepp som gör det möjligt att stanna på plats.
P Det finns några varianter till standardiserad funktion sidstiftet typ av torkare. ANCO tillverkar en typ som innehåller en knapp, som när den trycks släpper torkaren från dess bifogade stift. Trico, å andra sidan, tillverkar tre olika typer av torkare sidstiftet. Man har en Phillips skruvmejsel som trycker en fjäder, vilket gör att torkaren att lossna från sitt stift. Skruvmejseln låser fjädern att tillåta torkaren att glida ut. Andra typer av Trico torkarblad sidstiftet inkluderar flexors vid gångjärnet av armen som ger utsläpp till armen från dess stift.
Dead Lock Type Wiper Arm

En död lås typ av funktioner torkararm som alla andra vindrutetorkare, med den enda skillnaden att dess release mekanism. Den har en knapp på undersidan sida, som, när den trycks, gör att armen lossna från låset för byte.
Bajonettyp Wiper Arm
< p> en bajonett typ torkararmarna funktion som liknar en bajonett pistol, med sin lyftkraft och släpp funktionalitet. Den ANCO versionen av bajonetten armen innefattar ett lås på dess undersida. Torkararmen låses upp och skjuts ut när låset trycks. Trico tillverkar en bajonett arm typ torkare som frigörs från spännet när armen höjs och spärren trycks in.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148312.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.