Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man registrerar en begagnad bil i DC

Ingen tycker om att stå i långa rader, och tanken på att gå till Department of Motor Vehicles fyller de flesta människor med en känsla av rädsla. Med lite förberedelser, kan du förkorta väntetiden för besiktning och registrering av ett begagnat fordon i District of Columbia DMV. Byrån erbjuder tips, verktyg och en mängd olika platser som kommer att göra processen enklare. Att veta i förväg vad du behöver göra kan du spendera mindre tid i kö och mer tid på vägen. Instruktioner
1

Ladda fordonsregister, titel och blanketter taggen från dmv.dc.gov. Slå upp vikten av ditt fordon i instruktionsboken eller på nätet för att lära dig hur mycket du behöver betala för registrering. Som av 2010, var anmälningsavgifterna $ 72 för fordon av £ 3499. eller mindre, $ 115 för £ 3500. till £ 4999., och $ 155 för 5.000 kg. eller mer. Besök DMV webbplats för att lära sig de extra avgifter för kvarstad recordation om fordonet finansieras, punktskatt och fordon taggar.
2

Kontrollera utgångsdatumet på fordonets besiktning dekal placerad på vindrutan för att avgöra om det har gått ut. En inspektion är bra för två år och överlåtas med ägande. Om det har gått ut, ta bilen ska besiktigas och få ett giltigt klistermärke innan du registrera fordonet. Den enda inspektion Station ligger på 1001 Half Street, SW.
3

Besök dmv.dc.gov att kolla in information om de tre servicecenter och välj det bekvämt för din plats till registrera fordonet. De Service Centers är på 95 M St, SW,.. 3220 Pennsylvania Ave, SE, och 3222 M St, NW
4

Fyll alla nedladdade fordonsregister, titel och blanketter tag, se din information är aktuell och korrekt. Ta all dokumentation, inklusive bevis för inspektion pappersarbete om tillämpligt, till Service Center för att registrera fordonet och betala avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148860.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.