Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Dra en minibuss Bakom en husbil

Bogsering ett fordon bakom en RV, känd som "jolle bogsering," har en lång historia bland RV entusiaster, och är ett enkelt sätt att säkerställa RVers har ett enkelt sätt att ta sig runt staden mellan långa RV rider. Minibussar tillåter familjer och större grupper att resa runt städerna under längre resor. Men på grund av sin storlek och konstruktion, minibussar kräver utrustning för bogsering som mer traditionella sedaner inte. Med rätt utrustning och förberedelser, kan du dra de flesta minibussar bakom en RV. Saker du behöver
flak trailer
Ball-mount hitch
hjulblock
Ratt klämma
Visa fler instruktioner
1

Förbered RV för bogsering din minibuss. Park RV på en plan, jämn yta, ingrepp i nödbromsen, och kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för att fästa flak trailer
2

Haka på flak trailer mottagare upp till RV: s boll-. montera dragkrok. Vagnens mottagaren är kroken eller hooking fäste ligger i slutet av trailern tunga, eller bar som sträcker sig från framsidan av vagnen. Om du inte har installerat bollen-mount skumt på din RV, kommer detta skumt att vara den permanenta metall kulformade funktion som sträcker sig från mitten av baksidan av din RV.
3

Ta med flak trailer ramper ner till marken. Kontrollera att säkerställa ramperna är även med och platt mot marken.
4

Kör din minibuss på din flak trailer, efter ramperna så nära som möjligt med din minivan s däck.
5

Säkra minibuss på flak trailer. Engagera i nödbromsen, block placera hjulet bakom hjulen och installera en klämma ratt på ratten.
6

Höj ramper upp till sin vanliga plats på flak trailer. Kontrollera att säkerställa ramperna är låsta på plats och säkra så att de inte lossnar på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149160.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.