Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man startar en Ford F-250 Diesel

Ford F-250 pickup infördes årsmodell 1953 med olika konfigurationer tillgängliga genom åren. Moderna F-250 diesel pickups är utrustade från fabrik med kraftslaget diesel motorer som kommer i fyra deplacement: 7.3, 6.0, 6.4 och 6.7 liter. Ford F-250 är en av de bäst säljande full size pickup lastbilar i USA, delvis på grund av dess pålitlighet och användarvänlighet. Saker du behöver
Keys
Visa fler instruktioner
1

Placera trucken nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till läge "på", som kommer att belysa alla varningslampor på bilens instrumentbräda och aktivera alla lastbilens elsystem för att slå på. Titta efter "vänta med att starta" lampa på instrumentpanelen för att stänga av. Denna lampa indikerar att lastbilens glödstiften värms till rätt temperatur.
2

Tryck ner kopplings-och bromspedal med växelspaken i "neutral" position i lastbilar utrustade med en manuell växellåda. Placera växelspaken i "park" och tryck ned bromspedalen i lastbilar med en automatisk växellåda. Se till att parkeringsbromsen är ilagd för någon typ av fordon.
3

Vrid nyckeln till "start" läget och släpp nyckeln när motorn har stannat välter och fordonet är kör på egen hand. Nyckeln återgår automatiskt till läge "på", då är bör förbli under körning. Till att börja köra, släpp parkeringsbromsen och placera lastbilen i växeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148659.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.