Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man klarar en eCheck

E-Check är en Ohio-baserat program införts för att identifiera fordon som släpper ut alltför många föroreningar i atmosfären. Programmet, som av 2011, testar bilar i sju Ohio län. Alla fordon 25 år gamla och nyare som väger mindre än 10.000 pounds måste testas vartannat år. Bilmodeller av jämna år test på jämna år och udda modeller år på udda år, t.ex.: a 2008 fordonet provas i 2010, 2012, 2014 och så vidare medan en 2009 modell testas under 2011, 2013 och så vidare. Öka din chans att klara de E-Check genom att se din bil är i funktionsdugligt skick. Instruktioner
1

Testa din utrustning för utsläppskontroll i bilen innan man tar E-Check-test. Om det inte fungerar att du inte kommer att klara provet. Få det fasta innan testet är det enda sättet att säkerställa att du kommer att passera den del av E-Check. Samt
2

schema Gå till alla erforderliga underhållsrutiner utnämningar. Detta inkluderar oljebyten, Däck rotationer och filterbyte. Regelbundet underhåll håller din bil i bättre skick, ökar din chans att klara din e-check.
3

Kontrollera din gas nivå och se till att du har ett tanklock. Ohio E-Kolla lagstiftare rekommenderar inte fylla upp din bensintank för mycket. När du pumpar gas och pumpen stannar för att informera dig tanken är full, försök inte att bara lägga lite mer gas i din bränsletank.
4

Kontrollera dina lampor och andra funktioner fordon. Din bil måste ha operativa bakljus, bromsljus, dörrar och fönster. Du måste inte ha någon buller drivlina, drivande problem eller läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149473.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.