Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du använder ATV vinschar

Vinschen på din All Terrain Vehicle är avsedd att hjälpa dig extrahera det om ATV någonsin blir fast på grov eller lerig terräng. Du kan också använda vinschen för att ta bort hinder från ett spår eller utvinna andra fordon som har svårigheter. Det är viktigt att veta hur man korrekt att använda din ATV vinsch för att se till att du har möjlighet att på ett säkert sätt använda det i händelse av en nödsituation. Instruktioner
1

Läs igenom bruksanvisningen för din vinsch-system. Varje annan vinsch har sina egna funktioner och anvisningar, med vissa modeller är mer high tech än andra och erbjuda fler alternativ. Vinschar är också vikt betyget, så du kommer att vilja veta hur mycket vikt du kan förvänta dig vinschen för att dra ett säkert sätt.
2

Välj en vinschning punkt. Den vinschning punkten är där du ska fästa vinschen kabeln. Vanligtvis måste du hitta en robust, tungt föremål såsom ett träd eller fordon för att fästa vinschen kabeln till om du försöker att dra din bil ut från en plats där det fastnat. Om du behöver flytta ett objekt, behöver din vinschning punkt att vara ett säkert område som är osannolikt att bryta.
3

Tryck på knappen som gör att vinschen till fri spole. Walk the vinschkabel till vinschning punkt och bifoga det. Om vinschen kabeln har en krok i slutet, kommer du förmodligen vill slinga runt föremålet och sedan fäst kroken själva kabeln.
4

Starta vinschen. Se till att ATV är påslagen så att vinschen inte tömma batteriet. Långsamt och stadigt använda vinschen att extrahera fordonet. Om fordonet måste vinschas en lång sträcka, vrida vinschen och låt den svalna från tid till tid för att förhindra överhettning. Fortsätt att vinscha tills fordonet är fritt från hinder.
5

Haka vinsch kabel. Linda vinschkabel helt tillbaka till vinsch och stänga av den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149159.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.