Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad är Lane Positionering Med en bil ?

En förare kan placera sin bil i ett körfält som svar på trafiken , destination eller väg faror . Han kan placera sin bil till vänster , mitten eller höger i en given bana som behövs för att maximera säkerheten för sig själv och de runt om honom . Farledsbredd

Bredden av ett körfält på en gata eller väg genomsnitt 12 meter , enligt DriversEd.com . Detta ger ett typiskt fordon omkring sex meter fritt utrymme eller utrymme att manövrera inom ett körfält , om det behövs . För det mesta , bör en förare hålla en position mitt körfält , bort från varje sida .
Underhålla Position

Eftersom huven på bilen och instrumentbrädan hindrar visa den exakta positionen för bilen i körfältet , ska föraren använda referenspunkter för att hjälpa till vid placeringen av bilen . Till exempel kan en bil omedelbart framför tjäna som referens .
Övrig information

förare kan säkert ställa körfält positionering för att undvika hinder eller när de förbereder att vända sig till höger eller vänster , körfält positionering kan vara slumpmässig och farligt när en förare är berusad . Detta äventyrar mötande trafik samt bilar på baksidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149161.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.