Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att avfrosta ett bilfönster utan värmare

Om du inte har lyxen att sätta bilen i ett garage, kan vintertemperaturer orsaka frost ansamlas inuti och utanför bilens fönster. Det finns flera sätt att frosta dina fönster och garantera en säker körupplevelse - även om bilens värmaren inte fungerar eller din inbyggda avfrostning inte gör susen. Saker du behöver
Isskrapa
ren trasa
avisningsmedel sprayformulering
Portable fordon defroster
Chamois svamp
Visa fler instruktioner
1

Vänd dina vindrutetorkare på när du får i bilen. Om det yttre frost skiktet är tunt, kommer dina vindrutetorkare skrapa del av det bort. Undvik att spraya din spolarvätska på kalla dagar, men eftersom det kan isen upp och lägg till din synlighet problem.
2

Använd en isskrapa att skrapa fönstren, både inne och ute. Torka upp invändig fukt och vattendroppar med en trasa för att undvika skevhet instrumentpanelen.
3

Spray framrutan exteriör med en avisningsmedel formel. Finns på bildelar butiker och stora detaljister som Wal-Mart, dessa billiga produkter smälter vindrutan is och förhindra att dina fönster från snabbt omfrysning på utsidan.
4

köpa en bärbar fordon defroster. Dessa praktiska tillbehör kostar mindre än $ 50 och kontakten lätt in i din bils cigarettändaruttag. De kan placeras nära fronten, bak eller sidorutor att blåsa varm, torr luft på frostade områden.
5

Använd en duk svamp för att torka bort tunna lager av frost från vindrutan interiör. Dessa absorberande tyg svampar är också användbara för rengöring av frost från insidan av ditt hem frys eller kylskåp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148065.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.