Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att byta kläder under körning

Även om det är farligt att ändra dina kläder medan du kör, många människor gör det rutinmässigt. I själva verket, oavsett var du tittar, bilister är överallt på vägen rakning eller sätta på make-up. Kan man klandra en människa för att vilja spara lite tid? Naturligtvis inte! Ändra i din bil inte bara sparar tid utan också ger en säker plats för att ändra när man inte har någonstans att göra det. Saker du behöver
2nd uppsättning kläder och skor
Pengar till böter, om du är ticketed
Visa fler instruktioner
1

avgöra om du har en automatisk eller manuell växellåda. Köra en automatisk på en ned sluttning, behöver du bara oroa dig för bromsning ibland. Med manuell växellåda, kan du behöva växla ner medan utrullning nedförsbacke.
2

Ta bort alla tillbehör, t.ex. en slips, och ångra er säkerhetsbältet.
3

Ta av dig skjortan. Placera ena sidan av din skjorta på genom att hålla ratten med vänster hand. Efter den högra sidan av skjortan är på riktigt, greppa ratten med höger hand. Sätt på den andra sidan av skjortan.
4

Ändra din behå. Med en krok-typ bh, tvinga ryggen mot din plats och lämnar den andra sidan mobil. Haka din bh genom att trycka på remmen, närmast kroken i önskad riktning. Håll den andra sidan orörliga. Följ samma instruktioner för att sätta på din nya bh.
5

Knyt upp och ta bort dina skor. Når ner med höger hand för att ta bort den högra skon. Håll ena handen på ratten.
6

Ta av dig bältet, om du har en. Använd höger hand för att ta bort det, så du greppa ratten med vänster.
7

Ta av dina byxor eller klänning. Använd båda händerna för att knäppa upp byxorna. Ta händerna från ratten kort. Använd ena handen för att dra ner på plagget, ta ett ben i taget.
8

Ta av dig strumporna. Ta varje fot upp till din kropp. Undvik behöver böja sig ner. Använd ena handen för att ta bort varje strumpa.
9

Byt strumpor. Använd din högra hand för att dra på den vänstra strumpan fot och vänster hand för att dra till höger.
10

Byt dina underkläder med höger hand. Sätt ena benet i taget. Se till att det inte finns fordon i närheten för att förhindra anklagelser om blottande.
11

Byt dina byxor med en hand. Till knapp ditt plagg, kanske du behöver använda båda händerna, kortfattat ta varje hand från ratten.
12

Byt ditt bälte med höger hand. Använd din vänstra hand för att fortsätta sätta in rem. Använd din högra hand för att spänna plagget.
13

Byt dina skor med höger hand. Bind inte dem förrän du stoppa fordonet.
14

Sätt på din slips genom att sätta din vänstra armbåge på ratten. Använd båda händerna för att avsluta.
15

Borsta eller kamma håret och byta ut tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147948.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.