Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur programminne platser på en Chevy

Vissa Chevrolet fordon med elmanövrerade stolar har också en funktion minne sits. Dessa fordon inkluderar Chevrolet Silverado, Equinox, Impala, och Malibu. Minnet sits funktionen kan du programmera en anpassad sittposition som aktiveras vid en knapptryckning. Funktionen är användbar om mer än en förare använder bilen, särskilt om dessa förare varierar i hög grad i höjd. Genom att använda funktionen minne sits, kan upp till två förare programmera en egen sittplats. Instruktioner
1

Inspektera ytterkant förarsidan säte i din Chevy fordon. Leta efter de knappar märkta "1" och "2." Om din Chevy inte har dem, det har inte den funktionen minne sits.
2

Sitt i chaufför-side sitsen och justera sätet för att passa dina proportioner genom att trycka på power-sits väljare uppåt eller nedåt för att höja eller sänka sätet. Skjut den framåt eller bakåt för att justera sätet-track position. Om din Chevy har elektronisk ländryggen, justera den med sidan ländryggen kontroll. också, som också kommer att sparas i ditt minne sittplats.
3

Tryck och håll "1" knappen. Du hör ett klockspel i cirka fem sekunder meddelar att minnet sätet är programmerad till den aktuella positionen.
4

Upprepa processen för minnet läge "2." För att hämta antingen positionen, tryck bara på "1" eller "2" knappen när du skriver in i bilen. Sätet justeras automatiskt till den programmerade positionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148825.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.