Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra MPG på en Honda Civic

Honda Civic introducerades på marknaden i början av 1970. Sedan dess har det fått ett grundmurat rykte som en pengar sparare på grund av dess höga miles per gallon (mpg). Även om några av de senare modellerna är större och tyngre än den ursprungliga Honda Civic, i allmänhet, kommer det fortfarande framför en hel del av konkurrensen i form av gas körsträcka. Instruktioner
1

Välj dina rutter noggrant. Du får den bästa MPG från din Honda Civic om du färdas på vägar med minimala stopp och vändningar. Eftersom din Honda blir bättre gas körsträcka när den värms upp, planerar att köra alla dina ärenden på samma resa ut.
2

inte reser för fort. Långa landsvägar utan mycket stopp är ett bra sätt att gå. Håll din hastighet runt 40 till 45 miles per timme och accelerera långsamt när det är möjligt. Motorvägar är också bra för gas körsträcka, eftersom du inte behöver hålla stoppa. Dessutom använder farthållaren på motorvägen när det är möjligt är ett bra sätt att spara på gas körsträcka. Tänk på att gå över hastighetsgränsen på motorvägen är inte bara olagligt, utan är också leder till sämre gas körsträcka.
3

Låt din Honda Civic till kusten när det är möjligt. Även ett litet dopp i vägen är tillräckligt för ditt fordon för att förflytta sig i en lämplig hastighet utan att jamma ner på gaspedalen. Alltid utrullning skyltar och rödljus, och undvika att smälla på dina bromsar.
4

Undvik att köra under rusningstrafik. Den ständiga start och stopp kommer definitivt inte att förbättra din MPG. Om du behöver köra under denna typ av trafik för att komma till jobbet, undvik att accelerera för mycket för att komma till nästa stopp. Ha tålamod, och bilpool när det är möjligt.
5

Undvik att köra under dåliga väderförhållanden när det är möjligt, till exempel vid regn stormar eller i tung snö. Detta kommer också att leda till mer sammanhängande stopp och starter, vilket minskar gas körsträcka. Du kommer oundvikligen att köra i dessa villkor på väg till jobbet vissa dagar, men avskräcks mindre viktiga resor tills vädret klarnar upp om du kan.
6

Kontrollera sidoväggarna av dina däck att ta reda på den maximala rekommenderade däcktrycket. Behåll det trycket hela tiden. Detta kommer att innebära att kontrollera det regelbundet. Förstå att lågt däcktryck minskar MPG.
7

Använd luftkonditioneringen i din Honda Civic så sällan som möjligt. Med hjälp av luftkonditioneringen kommer att minska din gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148350.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.