Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Instruktionerna för en Keyless Entry För en 2002 Honda Civic

Keyless inträde var standard på 2002 års Honda Civic EX-modellen, och frivilligt för LX och HX modellerna, enligt 2002 Honda Civic Bruksanvisning. Funktionen består av en nyckelbricka eller sändare, och en makt dörrlås knappen på insidan chaufför-sidoluckan genom fönstret kontroller. Med fjärrkontrollen sändaren, kan du låsa och låsa upp alla dörrar till din Civic stund utanför bilen. Instruktioner
1

Titta på din nyckelbricka och identifiera de tre knappar som är en del av Civic s keyless inresa, en stor knapp på toppen med en bild på ett lås i låst läge (används för att låsa dörrar), en mindre under den med en bild på ett lås i olåst läge (används för att låsa upp dörrarna) och en "Panik"-knappen.
2

Tryck på den övre knappen för att låsa alla av dörrarna, snabbt med tryck. (Håll inte ner den.) Om stod tillräckligt nära bilen, kommer du att höra låsen "klick" och även se svansen, parkering och sida blinkar för att beteckna bilen är låst eller, du kan slå på knappen en andra gång inom fem sekunder, i vilket fall horn piper en gång, vilket ger en hörbar bekräftelse.
3

Tryck på frigöringsknappen, eller mindre under låsknappen, snabbt med tryck. Tryck på knappen en gång för att låsa upp enbart chaufför-sidodörr. Tryck på den två gånger för att öppna alla dörrar. Att slå på knappen en andra gång blinkar också svans, parkering och sidoljus.
4

Tryck på knappen som lyder "Panic" för en sekund. Om du gör det aktiverar horn och tänder, en funktion som kan användas i en nödsituation eller för att hjälpa dig hitta din bil på en parkeringsplats. Tryck på "Panik"-knappen igen, eller antingen låsa eller låsa upp knappen, för att upphöra med panik-läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149009.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.