Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en Honda Element

Honda Element är en kompakt sport utility vehicle som infördes 2003. Trots sin storlek har elementet 75 aln fötter lastutrymme och unika egenskaper såsom uretanbelagd golv och teater-stil sittplatser bak som kan lägga platt, lagras vertikalt på insidan av fordonet, eller tas bort med lätthet. Element finns i två eller fyrhjulsdrift i LX och EX trim paket, liksom sportigare tvåhjulsdrift SC trim paket. Saker du behöver
Honda Element
Visa fler instruktioner
1

Innan, gå runt Element för att kontrollera att däcken är pumpade ordentligt och obehindrat. Öppna förarsidan dörr och in i bilen. Om transport av passagerare i baksätet, öppen bakdörr. Väl inne i bilen, stäng den bakre luckan innan du stänger dörren.
2

Enligt en Edmunds översyn, "Den stora öppningen som de unika dörrarna clamshell sida är användbar, men öppnar bakdörrarna för passagerare är inte alltid så bekvämt som man skulle kunna tro - att öppna dem, måste de främre dörrarna öppnas först, vilket leder till viss irritation för de främre åkande eftersom de alltid måste öppna sina dörrar för att låta folk in eller ut Om. du inte bär baksätespassagerarna ofta, du förmodligen inte kommer att märka. "
3

Buckle säkerhetsbälten, sedan in nyckeln i tändningen och vrid för att starta fordonet. Justera bak och sidospeglar som behövs och vara medveten om blinda fläckar på höger bak och vänster bak på Element. Headlight reglage sitter till vänster om ratten och vindrutan kontroller torkarblad är till höger om ratten. Nöd Varningsblinkers ligger intill instrumentpanelen-monterade shifter.
4

Lossa parkeringsbromsen och placera instrumentpanelen monterad på växeln för att sätta Element i enheten eller första växeln. Vid denna punkt, är du redo att slå vägen och njut av Elements släta, bil-liknande resa.
5

Enligt Edmunds, "... Honda Element erbjuder någorlunda pigga runt-town svar med tillräcklig jämnhet för att göra vardagen pendling en tillräckligt trevlig upplevelse. Från bakom ratten, känns Element lika lång och hård som den är, men styrningen ger positiv feedback och det breda spårvidden håller den stabil även i aggressiva /undanglidande manövrar. "
6

En låg bränslenivå ljus indikerar när gas behövs. Bensintanken nås på förarsidan av elementet, som tar vanlig blyfri bensin. När tanken är fylld, byt tanklock och vrid medurs tills du hör ett klick.
7

Vid körning i snö eller isiga väderförhållanden, använda kedjor eller kablar på två-hjulsdrivna Elements som behövs. Fyrhjulsdrift trim paket är sant i alla väder fordon, men enligt en granskning av Element av Car and Driver, "... det är bättre lämpad för sand och snö ... Element s on-demand fyra-wheel- drivsystem och 6.9 inches av markfrigången är inte avsedda för allvarliga off-road bruk. "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149008.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.