Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Ställa backspeglar

döda vinkeln skapar en säkerhetsrisk för dig och passagerarna i bilen. Blinda fläckar är områden på sidorna av din bil där du inte kan se ett objekt i dina backspeglar. Justera dina backspeglar ordentligt kan du se ett objekt när det sitter på nästan varje punkt runt ryggen och sidorna av din bil. Detta ökar din säkerhet när du kör. Instruktioner
1

sitta i bilen. Justera i bilen backspegeln för att visa i mitten av bilens bakre fönster medan du sitter i din normala körställning.
2

Lean mot förarsidan fönstret tills huvudet vidrör fönstret. Justera spegeln tills du bara ser mycket tillbaka av bilens bakskärm. Om din bil inte har makt speglar, rulla ner förarsidan fönstret och luta tills din panna linje med fönsterkarmen.
3

Lean mot passagerarsidan i din bil. Justera spegeln att visa samma mängd av den bakre stänkskärmen som förarsidan spegel. Har en passagerare i fordonet justera spegeln för dig om din bil inte har makt speglar. När du sitter i din normala körställning
4

Drive. Titta på när ett fordon närmar sig bakifrån av ditt fordon. När den annalkande fordon passerar dig, titta på fordonet rör sig över dina speglar. När den främre strålkastare på fordonet lämnar in bilen backspegeln, bör strålkastaren visas i utsidan backspegeln. Ställ in speglarna som behövs för att uppnå den beskrivna effekten att eliminera bilens blinda fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148656.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.