Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en V8 Sierra

Enligt fueleconomy.gov, blir GMC Sierra med en V8 ungefär 12 miles per gallon i staden och 18 på motorvägen. GMC har fem modeller av Sierra: 1500, 2500HD, 3500HD, Denali, och Hybrid. Hybrid V8 får 21 miles per gallon i staden och 22 på highways.The Sierra är en stor lastbil med en kraftfull motor, men du kan förbättra sin gas körsträcka genom att ändra din körstil och göra ändringar på trucken. Saker du behöver
Oil changeEibach Springs
Visa fler instruktioner
1

Gå till en mekaniker för planerat underhåll. Klicka på länken "GMC Maintenance Schedule" under "Referenser" längst ner på denna sida och ange ditt år och modell av Sierra. Detta kommer att visa dig vad du behöver för att ha kontrollerats vid vissa körsträcka mellanrum.
2

Få regelbundna oljebyten varje 3000 miles. Byta olja är en av de enklaste sätten att bevara hälsan hos din motor. Olja blir tjock över tiden, och motorn behöver använda mer kraft för att flytta oljan genom motorn, vilket minskar bränsleförbrukningen.
3

Överväga att installera Eibach Springs på din Sierra. Eibach Springs minska luftmotståndet och förbättrar hela prestanda. De har visat sig förbättra bränsleekonomin, speciellt på plocka upp lastbilar som Sierra. Klicka på länken "Eibach Springs" under "Referenser" för mer information.
4

Ändra din körstil. Ge inte gas snabbt från en hållplats. Ställ din farthållare på en hastighet som inte är högre än 65 till 70 på motorvägen. Körning vid höga hastigheter minskar bränsleekonomi. Om du räknar med ett stopp framför, låt upp på gasen och glida till ett stopp i stället för att accelerera och att behöva på bromsen. Sierra är ett tungt fordon och tar en hel del kraft för att driva. Förändra din körstil är en av de bästa sätten att förbättra din miles per gallon.
5

bort övervikt från lastbilen och släp så lite som möjligt. Trots att Sierra är gjord för dragande och bogsering, dessa aktiviteter använder extra kraft, vilket gör att Sierra att få färre än de beräknade miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148094.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.