Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man tvättar en Recovery Strap

En återhämtning bandet används för att dra eller bogsera en annan bil. Återhämtningen bandet kan också användas av andra skäl, såsom säkring av last på en släpvagn. Banden är gjorda av tunga fibrer duty nylon vävda tätt tillsammans. Varje gång bandet används, kan det bli skadade och smutsiga. Alltid inspektera remmen för skador och rengör remmen efter varje användning. Använd aldrig någon typ av renare på bandet eftersom det kommer att orsaka skador på nylonfibrerna. Rengör en återhämtning rem med färskt vatten under tryck endast. Saker du behöver
Vattenslang
Slang spruta kvarstad
Visa fler instruktioner
1

Sträck hela återhämtningen bandet ut över en torr yta. Kontrollera att remmen sträcks ut så att hela bandet lägger ner platt.
2

Inspektera ytan av bandet och bestämma vilket håll fibrerna är riktade på bandet. Recovery band skapas med alla de nylon fibrer placerade i samma riktning.
3

Börja spraya ner bandet från ena änden av bandet till den andra änden med en vattenslang och en spruta kvarstad. Applicera vatten till ytan av bandet i samma riktning som den nylonfiber är placerade.
4

Vänd hela bandet över platt och börja sprutning ytan av bandet i samma riktning som den nylon fibrer. Fortsätt sprutning längs ytan av bandet med det trycksatta vattnet tills remmen är ren.
5

Häng rengjorda återhämtningen bandet på en torr plats och låt den torka ordentligt. Det kan ta 24 till 48 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149426.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.