Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en 2003 Honda Pilot

Fordonet som ska hala bogsera släp och Honda Pilot måste ha alla rätt anslutningar till säkert släptåg. Honda Pilot är en liten SUV-typ fordon med en 4-cylindrig motor. Bakaxeln och de främre, undre länkarmar är vad du säkra de återhållande remmar till. Detta måste göras på rätt sätt för att garantera lämpliga säkerhetsåtgärder lagar och att hålla alla säkra. Saker du behöver
Tow trailer
bogsera fordon anslutningar
Broms
Besöksförbud kedjor
Visa fler instruktioner
1

Anslut bogsera trailern till bakre dragkrok på dragfordonet. Anslut bromsen anslutningar och testa bromsarna. Lokalisera alla ankarpunkter på golvet i fiberkabel trailer som ska användas för att säkra Honda Pilot.
2

Kör Honda Pilot på tränare. Parkera Honda Pilot i mitten av släpvagnen för balans. Anslut en av de återhållande kedjorna till fronten, rätt golv fästpunkt vid kroken. Leda den motsatta änden av den återhållande kedjan till den främre högra nedre länkarm och anslut kroken till den nedre styrarmen. Dra ner på metall handtag för att låsa kedjan. Upprepa för främre, vänster sida.
3

Anslut en av de återhållande kedjorna till den bakre högra våningen fästpunkt vid kroken. Leda den motsatta änden av den återhållande kedjan bakåt höger axel intill den bakre högra däcket och anslut kroken till axeln. Dra ner på metall handtag för att låsa kedjan. Upprepa för den bakre, vänstra sida.
4

Dra åt parkeringsbromsen inuti Honda Pilot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148389.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.