Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips för förarprov

Att testa för att få ett körkort är en händelse som framkallar ångest för många människor. Dock ger Department of Motor Vehicles du alla resurser du behöver för att klara ditt test. Bortsett från borrning din körförmåga med en licensierad förare eller professionell instruktör, är det bästa du kan göra för lära sig att slappna av bakom ratten och bekanta dig med testmiljön. Skriftligt Test


I de flesta stater, är de som ansöker om körkort eller körkortstillstånd för första gången måste klara ett test på allmän körning kunskap, vilket inkluderar att identifiera viktiga vägmärken och trafikreglerna. Det bästa tips för att passera detta test är att grundligt memorera informationen i förarens handbok, som vanligtvis kan hittas online på din statens Department of Motor Vehicles hemsida. Övningsprov finns tillgängliga på nätet så att du kan vara säker på att du är redo att ta den officiella testet.
Förbered Grundligt

Ditt tillstånd DMV kan ge dig grundlig information om hur att förbereda sig för test, men kraven på en standard klass C kommer att vara samma för varje stat. Du kan frestas att spendera merparten av din praktik tid arbetat med komplicerade manövrar som fickparkering, men kom ihåg att du också kommer att utvärderas på grunderna - justera speglar på in i bilen, som kommer till ett fullständigt stopp bakom gränslinjen , kolla in speglar vid behov, och hålla ett säkert avstånd till andra bilar. För att du inte ska lämna ut något av din praktik, konsultera förarens manuella och din statens DMV hemsida.
DMV Protocol

Även om regeringen gör ett försök att standardisera förarprovet så mycket som möjligt, kan olika testcenter och Proctors resultera i en mängd olika test-upplevelser. Om det alls är möjligt, prata med någon som har nyligen tagit ett test på samma plats du planerar att ta din. Få en fullständig neddragning av hur testningen gått - från stående i raden att få bakom ratten, vilka typer av mottagna instruktioner, samt återkoppling efter testet. På så sätt kan du eliminera eventuella skakningar du har över formaliteterna för förfarandet och fokusera på din prestation bakom ratten. Efter att ha arbetat större delen av Addera Mock Test

Kinks ur din körteknik under överinseende av en licensierad förare, sätta dig i en mer formell situation och köra genom en mock körprov. Har din handledare vara sträng och kritisk. Beter sig som du skulle under testet. Detta innebär att om du gör ett misstag, håll dig lugn och utför manövern korrekt igen. Försök att inte bli nervös eller rusade, förstå instruktionerna klart innan du börjar ditt nästa drag. Om din knytnäve genomgång är inte en framgång, växla upp ordningen på manövrer och försök igen tills du känner dig bekväm svara på instruktioner och ta kritik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149332.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.