Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Auto Tag Specifikationer

Att ha en felaktig etikett på din bil kan resultera i en stämning. Ett antal regler gäller för taggar bil licens, som utfärdats och regleras av den stat där du bor. Även om du måste hänvisa till lagarna i ditt tillstånd för att bestämma reglerna för auto-taggar som gäller för dig, många av ländernas riktlinjer liknar. Dubbla plattor

Trettioen delstater och District of Columbia kräver ett fordon har två registreringsskyltar - en för framsidan och en för baksidan. Bland dem som kräver två taggar är starkt befolkade stater som Kalifornien, Illinois, Texas, Massachusetts, Virginia och Maryland. Nitton stater, däribland Arizona, Georgia, Louisiana och Michigan, kräver endast en etikett som ska placeras på fordonets bakre del. Kontakta din statens Institutionen för motorfordon (DMV) för att avgöra om ditt tillstånd kräver en eller två plattor.
Tillfälliga Taggar

Tillfälliga taggar krävs på en nyligen inköpt bil . De måste bytas ut när en ny, permanent etikett kan hämtas eller taggen på din nuvarande bil kan överföras till det nya köpet. I de flesta stater, tillfälliga taggar är giltigt minst 30 dagar efter det att fordonet har köpt. I vissa stater, såsom Alaska, Louisiana, Vermont och Virgina, tillfälliga taggar är giltigt i 60 dagar. I de flesta stater, om du köper en bil från en återförsäljare, hjälper en anställd dig att lämna in ett tag. Annars, de flesta stater kräver köparen att besöka en DMV kontor i person att ansöka om och få en etikett. Tillfälliga taggar är inte utfärdas i Massachusetts.
Vanity Plates

Varje stat erbjuder personliga skyltar, även känd som fåfänga plattor, som kan anpassas för ägaren , under förutsättning att meddelandet är inom anständighet standarder. Automotive resurs Edmunds rapporterade att, från och med juli 2007 var 1,4 miljoner fåfänga plattor registrerad Kalifornien förare ensam. Kostnaden för de personliga taggar varierar från stat till stat. Vissa stater, som Montana och Nebraska, kräver endast en fast avgift. Många stater kräver en årlig avgift för en personlig tagg, och andra kräver ett första inköp avgift utöver en årlig registreringsavgift.
Överföra Taggar

Vissa stater, däribland Georgien, Wisconsin, Oregon och andra gör det möjligt att överföra taggar från ett fordon till ett annat. Vissa stater, som Missouri, kräver att taggarna endast överföras från personbil till personbil eller från lastbil till lastbil. Eftersom reglerna varierar från land till land, kontakta din statens DMV för att fastställa regler för överföring av taggar i ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149010.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.