Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör Vertical parkering

Vertikal parkering eller fickparkering som det ibland kallas, kan göra vissa förare nervösa. Det betyder oftast en förare måste parkera i mellan två redan parkerade bilar, vilket orsakar frustration om utrymmet är för litet. Efter en little praxis, kan vertikala parkering vara lätt, men tid-och tålamod är behövs för att fullt behärska skicklighet. Instruktioner
1

sitta i bilen, och dra bältet över bålen, klicka den på plats. Justera sidospeglar, så att de bakre däcken kan ses. Justera backspegeln att ordentligt se ut på baksidan fönstret.
2

Kör bilen framåt. Sluta ungefär en halv bil längd förbi parkeringsplats. Kontrollera att fordonet är parallell till trottoaren och någon bil som kan vara framför parkeringsplats.
3

Sätt in backväxeln och kör baklänges sakta. Vrid ratten till höger som bilen rör bakåt. Börja att lätta bilen till parkeringsplatsen.
4

Titta i varje sidospeglar som bilen rör sig bakåt för att se hur nära bilen är till trottoaren. Flytta ratten tillbaka till centrum långsamt som den bakre delen av bilen kommer in i parkering plats, hjälpa till att räta upp fordonet.
5

Sätt bilen i enhet och gå framåt långsamt när bilen som styrts in i parkeringsplats fläcken. Vrid på hjulet till den vänster och tillbaka till centrera till ytterligare räta fordonet om det förefaller att vara krokigt. Upprepa stegen för att backa bilen till parkeringsplatsen, om bilen är krokig eller om platsen är liten. Sätt bilen i parken när fordonet är i mitten av utrymmet och är parallell med trottoarkanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149376.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.