Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man rada upp din bil för fickparkering

fickparkering är den svåraste typen av parkering. Många människor kommer aldrig att försöka det, och det kan vara en av de mest fruktade delarna av förarprov. Fickparkering behöver inte vara så skrämmande, men. Ju mer du öva på att fickparkera, desto mer övertygade om att du kommer att bli när du måste göra det. Enligt Eric Leech av Planet Green, kan människor också sänka utsläppen med fickparkering eftersom de inte kommer att slösa mer gas kör runt försöker hitta att regelbunden parkeringsplats att dra in. Saker du behöver
Vehicle
Tyst gata (för nybörjare) katalog körkort eller körkortstillstånd
Visa fler instruktioner
1

Välj en lugn gata att öva. Stänga av radion eller andra distraktioner. Be en vän eller familjemedlem att titta på dig så att personen kan berätta för dig om du kommer för nära andra bilar.
2

Kör förbi utrymmet, så sluta att se om utrymmet är större än din bil. För nybörjare är en plats fem till sex meter längre än bilen bättre.
3

Slå på höger blinkers. Dra fram tills du är uppradade med bilen bredvid dig. Kontrollera att du är minst två till tre meter bort från bilen. Dra inte för nära eller du riskerar att slå i bilen när du börjar backa in i ditt utrymme.
4

Rada upp de bakre stötfångare av ditt fordon med en bredvid det. Din stötfångaren kan också vara två eller tre meter bakom den andra stötfångaren om utrymmet tillåter. Sätt foten på bromsen och lägg i backväxeln.
5

Kontrollera din förarsidan spegel innan du backar. Se över din axel när du sakta börjar backa in i utrymmet. Släpp foten från bromsen försiktigt och rulla tillbaka bara lite, vrid ratten kraftigt åt höger.
6

Tillbaka tills du är ungefär en fot från trottoarkanten. Det är där att ha en åskådare i närheten är användbart. Om du träffar trottoaren, dra framåt och sedan tillbaka igen.
7

Vrid ratten kraftigt åt vänster om din bil är klar av framförvarande fordon och fortsätta backa in så långt du kan utan att träffa bilen bakom dig.
8

Sätt bilen i enheten och dra framåt vrida ratten åt höger för att räta ut bilen. Du kommer att behöva dra upp och tillbaka ett par gånger för att få bilen exakt rakt. Gå långsamt och titta på alla dina speglar.
9

Practice parkering några gånger för att bli mer effektiva innan du försöker fickparkera på trafikerade gator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148523.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.