Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder AAA att bogsera ett fordon

The American Automobile Association (AAA), eller Triple A, är en bil klubb som tjänar Nordamerika. Det är en icke-vinstdrivande organisation som erbjuder medlemsservice genom sina oberoende drivna klubbar. Den fria akut bogsera tjänsten är bland en av de mer populära skäl medlemmar väljer att gå med AAA. Andra medlemsländer tjänster inkluderar resor bistånd, fordon låssmed och rabatter på många leverantörer rikstäckande. Det finns tre nivåer på medlemskap: Classic, Plus och Premier. Varje nivå ger gratis bogsering till kortinnehavaren. Bilister har använt AAA sedan 1902. Saker du behöver
Mobiltelefon
AAA medlemskap
Visa fler instruktioner
1

Logga in med AAA. Du måste vara inskriven i medlemskapet innan man tar emot medlemsförmåner. De medlemskap nivåer som AAA erbjuder varierar i pris och förmåner. När du bestämmer vilken medlemsnivå passar dina behov bäst, ringa AAA eller besöka deras hemsida för att registrera.
2

alltid bära ditt medlemskort. Du kommer att behöva denna kortnummer när du begär din bil bärgad. Den bogsering avtalspart kan begära att se kortet AAA för att kontrollera medlemskap före bogsering din bil. Om du inte har ditt kort på hand, kan du fortfarande att kunna använda dina medlemsförmåner. Om så är fallet, be operatören att meddela bogsering entreprenören att du inte har ditt kort med dig.
3

Call AAA Vägassistans linje vid 800-AAA-HELP. Telefonnumret finns också på framsidan av kortet. Det akuta vägservice linjen är öppen 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan. En operatör ska ta ner din information och kommer att kontakta en bogsering entreprenör att träffa dig på plats.
4

Lämna inte platsen. Du måste vara närvarande på den plats du gav föraren när bogsering entreprenören anländer. Om bogsering entreprenören inte se dig med bilen, han kommer sannolikt ledighet.
5

När bogsering entreprenören anländer, visa honom din AAA medlemskort. Han kommer att ladda din bil på bärgningsbil och sedan tar det till en förutbestämd plats. Så länge du är inom ditt bidrag medlemskap användning, skulle bogsera vara utan kostnad för dig. Varje medlemsnivå erbjuder olika Mil gränser för fiberkabel. Om du har en klassisk medlemskapet kan bogsera vara upp till fem miles. AAA Plus-medlemskap möjliggör en fiberkabel av upp till 100 miles. AAA Premier medlemskap tillåter en fiberkabel avstånd på upp till 200 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148901.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.