Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Casper, Wyoming lagen om Loud Bilstereo

Staden Casper har antagit buller förordningar som upprättar objektiva kriterier för att avgöra om ljud, även bestämmelser utfärdade av bilstereo, utgör en kränkning av stadens lag. Förordningarna ger undantag för vissa typer av fordon buller. City of Casper stadordinance
Casper |

Stad förrättningar 8.20.010 genom 8.20.080 avser alla buller restriktioner i staden. Förordning 8.20.050 avser specifikt ljud som orsakas av motordrivna fordon, inklusive bilstereo. Addera Mätning ljudvolymen
förfaranden

testning för att mäta bilens nivåer stereoljud är mycket tekniska och är "definieras i enlighet med American National Standards Institute (ANSI)" riktlinjer och specifikationer. Tabellen infällda finns i förordningen nr 8.20.040 visar tillåtna decibel ljudtrycksnivåer för olika tider på dagen och natten för varje typ av zonindelning distriktet (dvs., bostäder, affärer, kommersiella och industriella). Generellt får den högsta decibel (dB) nivå mätning från fordonet till kanten av en körbana är begränsad till 80 dB.
Undantag

stadordinance 8.20.030 undantas buller från säkerhets-signaler och varningsanordningar, från utryckningsfordon i en nödsituation, och när en stad har utfärdats som medger bullret.
Kränkningar och Rättsmedel
< p> Brott mot någon av buller förordningar utgör en förseelse brott. Den minskning bestämmelse skulle möjliggöra för en polis att ta bort och beslagta en förarens bil stereo (förordning nr 8.20.080).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148908.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.