Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Restriktioner för ridning i bagageutrymmet på Pickup

Ridning i bagageutrymmet på en pick - up truck är ofta ett enkelt alternativ för en kort åktur . Men beroende på den stat där du bor , kan du bryta mot lagen . Är det lagligt ?

För att avgöra om det finns begränsningar för ridning i bagageutrymmet på en pick up truck du behöver för att undersöka lagen i viss stat .

ett antal stater finns det inga begränsningar för transporterar passagerare i lastutrymmet på en lastbil , i andra finns ett rättsligt krav för passagerare att vara återhållsam .
Risker
< p > Ridning i bagageutrymmet på en pick up truck kan vara extremt farligt . Det är möjligt för passagerare att kastas från fordonet vid relativt låga hastigheter. I händelse av att bilen rullar på dess tak , finns det risk för passagerarna krossas .
P Det är också risken för att passagerare som drabbats av skräp eller vara studsade från fordonet i kuperad terräng . < Br > Addera Truck Bed Seating

för att garantera säkerheten för passagerarna i lastrummet på en lastbil är det möjligt att montera sittplatser . Detta gör att passagerarna att vara återhållsamma och lämpligt skyddade för att säkerställa lagligheten i de flesta stater .

Vissa sittplatser system kan tas bort för att möjliggöra en fullständig lastkapacitet när inga passagerare ombord.
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149030.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.