Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man flyga en fjärrstyrd Airplane

Flying ett fjärrstyrt flygplan är enkelt, förutsatt att du har rätt flygplan och rätt inställning. Köp en nybörjarvänlig flygplan, flyga försiktigt, och välj ett bra område att flyga i. Du kommer att ha en stor och, förhoppningsvis, krasch-fri tid. Instruktioner
1

Välj rätt flygplan. Det bör vara antingen ett segelflygplan eller en eldriven nybörjare modell. Den bör ha vingar i en hög position på kroppen. Detta kommer att göra det långsammare, mer stabil och lättare att flyga.
2

Få ett flygplan med en 3-kanals kontroll om möjligt. Många flygplan har separata kontroller för skevroder och roder. En 3 kanals radiostyrd flygplanet kommer styra både samtidigt, vilket gör ditt jobb lättare.
3

Förstå kontrollerna. Ett flygplan kommer att ha kontroller för gas, hissar, skevroder och roder. Gasreglaget ändrar hastigheten, hissar flytta planet uppåt eller nedåt, det skevroder banken planet under en sväng, och rodret vrids planet.
4

Förstå motorstopp. Flygplanet behöver en viss hastighet för att generera liv från vingarna. Om det går för långsamt eller försöker klättra upp för snabbt, kommer ditt flygplan stall. Du vill inte att detta ska hända.
5

Förstå hur man återhämta sig från ett stall. Helt enkelt sänka hissar aning och öka gasen. När flygplanet återhämtar sig från stall, kan du plana ut eller börja stiga igen genom att höja hissar.
6

Välj rätt fält. Du vill ha ett stort område, fritt från hinder för att flyga din fjärrstyrda flygplan i. Se till att det finns lite eller ingen vind när du först börjar.
7

Launch och landa planet som vetter mot vinden . Detta är den mest stabila vinkeln.
8

När du tar bort, ge planet en bra lång sikt. Låt det komma igång innan du börjar klättra.
9

Climb början mycket försiktigt. Om du försöker att ta bort alltför brant, kan du stanna planet och kraschar i marken.
10

När du klättra omkring 30 meter från marken, vrid planet sakta tills den kommer tillbaka till dig.
11

Practice långsam och skonsam svängar, hålla planet på samma höjd.
12

Practice klättrar och dyk. Gå inte upp eller ner för brant, men observera hur planet beter sig när du ändrar höjden.
13

Låt inte flygplanet komma för långt bort. Din controller kommer att ha ett begränsat utbud, varefter det inte kommer att fungera. Dessutom är ett flygplan som är långt borta svårare att kontrollera.
14

Håll reda på tiden. Många elektriska RC plan har en kort batteritid, så se till att landa innan batterierna går ut. Du vill inte köra slut på ström i flyg!
15

Land rak, långsam och varsam. Gör inte någon vänder vid landning. Bara plocka en lång sträcka av raka mark, strypa ner något, och lätthet ner planet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147909.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.