Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en 1970 Datsun Pickup

Du behöver inte en specialitet dragfordon för att flytta din Datsun pickup. Sedan 1970 Datsun pickup truck är inte ett stort fordon, kan det bogseras med en bogserlina rem ansluten till en annan pickup eller bil. Bogsera remmar gör bogsering billigare men du måste veta vad du gör för att föra fordonet på ett säkert sätt. Du behöver en person att köra fordonet som kommer att vara bogsering och en annan för att rida i Datsun att vrida ratten och manövrera bromsar. Saker du behöver
Tow
rem
Visa fler instruktioner
1

Placera stålkrok av bogsera rem under den bakre stötfångaren av fordonet som ska bogseras Datsun . Även om det är en mindre bil, kommer det att finnas ett stål slinga under den bakre stötfångaren specifikt för bogseringsändamål. Om du inte hittar det direkt, titta igenom bilens ägare manual som det kan finnas en plastkåpa över slingan. Detta kommer att hjälpa dig att hitta den och ta bort locket.
2

Placera stålkrok i andra änden av linan bandet till stora stålringar under den främre stötfångaren av Datsun. Det finns ingen täckning på Datsun s bogsera loop.
3

Sätt Datsun i "Neutral" så den kan bogseras fritt.
4

börjar köra bogsera fordonet långsamt medan en partner sitter i Datsun att driva hjul och bromsar, när det är nödvändigt. Var mycket försiktig när bogsera bandet blir håna och börjar dra Datsun. Om du drar iväg snabbt, kommer du lägga alltför stor påfrestning på drag bandet. Istället lätt in i din körning så Datsun börjar rulla försiktigt istället för plötsligt.
5

Börja att bromsa dragfordonet långsamt att signalera föraren i Datsun också sakta bromsa när du närmar dig svängar och stoppljus. Varken föraren någonsin skulle bromsa hårt inte är absolut nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149206.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.