Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en ePass

Om du bor i Florida och resa motorvägar ofta men ogillar den tunga trafiken, kanske du vill köpa en ePass. Detta kommer att spara tid och bekymmer trafiken på lång sikt, eftersom dessa vägar tenderar att vara lättare om trafik på grund av vägtullarna. En ePass är en liten transponder du köper som har din information om det. Du kan få rabatterade vägtullar över kontanter priset genom att köpa en ePass. Du kan läsa mer om hur du kommer igång och använder en ePass här. Saker du behöver
Kreditkort
registreringsnumret
ePass transponder
Registrerad fordon
Visa fler instruktioner
1

Gå online till ePass webbplats anges i denna artikel och registrera dig för att använda en ePass.
2

Acceptera användaravtalet och fyll i fälten för ePass informationen, efter alla de sex navigeringsflikar längs upp på skärmen . Utveckla och skapa ett unikt konto med ett användarnamn och PIN-kod för att logga in. Du kan använda denna ePass för personlig eller företag utan måste ange denna information när du registrerar dig. Klicka på Fortsätt när du har slutfört dessa skärmar.
3

Fyll i "kontoinformation" formulär för din ePass med sökande och medsökande så fullständigt som möjligt. Det är en bra idé att markera rutan för att få månatliga rapporter så att du vet att din transponder fungerar och betala dina vägtullar.
4

Fyll i "fordonsinformation" formuläret så fullständigt som möjligt. Du kan ha mer än en registrerad bil, men se registreringsskylten och tagg information är korrekt för varje. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i böter och obetalda vägavgifter. Du behöver också färg, gör, år och modell av bilarna som ska använda ePass.
5

Fyll i ditt kreditkortsnummer och betalningsinformation. Du kommer inte att kunna korrekt registrera ditt ePass utan denna information. Se till att du laddat ePass med en tillräcklig mängd för att betala vägtullar. Du kan lägga till det senare eller har det fylla från ditt kreditkort konto automatiskt om kontot understiger en angiven mängd.
6

Sök din bekräftelse skärm och skriv ut den här informationen om du behöver det. Vänta sedan ditt ePass att komma med posten och börja använda den.
7

Kontrollera ditt ePass konto regelbundet för att säkerställa vägtullar spelas in och dras därefter och kontot är tillräckligt finansierad.

8

Kolla din e-post för tollway uppdateringar, information och annan information om ditt ePass konto. Dessa inkluderar ofta långsiktiga nedläggningar, omläggningar av politiken och filinformation.
9

Applicera din ePass till din backspegel på en lämplig plats enligt schemat du får. Det ska vara vänd åt rätt håll för att spela in vägtullar korrekt. Om du använder detta i en annan bil, måste du hålla transpondern på plats när du passerar tullvägarna.
10

Var säker på att du är i en ePass körfält så att din avgift kan betalas med hjälp av din transponder. Gå inte in några kontanta körfält. Banorna är tydligt markerade för din bekvämlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147946.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.