Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man byter ett däck Horse Trailer

När dragande en hästtransport du måste vara beredd på många situationer, varav en är att behöva byta däck hästtransport. Byta däck på en hästtransport är annorlunda än att ändra ett däck på en bil, men det betyder inte att det måste vara svårare. Följ några säkerhetsregler, hålla några extra objekt i hästtransport och lära sig att byta däck hästtransport för att göra din nästa resa bekymmersfri. Saker du behöver
Stoppklossar
WD-40
Däck järn
Reservdäck
Trailer jack
Visa fler instruktioner
1

Slå på en saftblandare och dra till en säker plats på den sida av vägen. En öppen parkeringsplats är bäst. Om på motorvägen, kör på axeln tills nästa off-ramp om möjligt, speciellt om det är mörkt. Dra minst 12 meter bort från vägen för att vara säker när du byter ett däck. Dra åt parkeringsbromsen och vrid lastbilen utanför.
2

Blockera hjulen så vagnen inte kan rulla framåt eller bakåt. Kommersiella kilar är bäst och kan hållas i trailern vid alla tidpunkter. Om dessa inte är tillgängliga, använder stockar eller stora stenar. Låt vagnen kopplad till trucken. Addera 3

Kolla på hästar genom ett fönster, men inte gå in och inte lasta hästarna.
4

Ta bort reservhjulet och kontrollera att är i bra form och inte platt.
5

Lossa muttrarna på hjulet för punktering med ett däck järn. Lossa dem nu innan du drar släpet på släpet uttaget eftersom när däcket är från marken, är det svårt att lossa åtsittande muttrar. Kör vagnen upp på trailern uttaget för att höja punktering av marken.
6

Lossa muttrarna helt och ta bort dem från hjulet. Ta det punkterade däcket och ställ den åt sidan.
7

Montera reservdäcket och snurra muttrar på varje bult så att de inte lossnar. När väl den lediga är på plats, använd däck järn för att dra åt varje mutter helt. Dra åt dem i ett stjärnmönster, eller varannan.
8

Drive släpet bort av uttaget, dra åt muttrarna igen med hjälp av däck järn. Byt däck järn, jack och andra verktyg, tillsammans med punktering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148023.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.